La Policia Nacional desarticula nou punts de venda de substància estupefaent en el poblat de Son Banya

12/01/2018

Nou cop a tràfic de droga a Palma on s'han detingut 14 persones, tres d'elles menors d'edat


En el marc de la 'Operació Goodbye' agents de la Policia Nacional han desarticulat nou punts de venda de droga situats al carrer 5 del poblat de Son Banya, a Palma de Mallorca.

L'operació ha culminat amb la detenció de 14 persones, tres d'elles menors d'edat, i s'han intervingut 300 grams de cocaïna, 123 papelinas d'heroïna, 1800 grams de cogollos de marihuana, 690 grams d'haixix, 4,600 grams en plantes de marihuana, set mòbils, un cotxe, set balances de precisió i 3,300 euros en metàl·lic intervinguts.

Una recerca iniciada per agents del grup d'estupefaents de la Brigada Provincial de Policia Judicial de la Prefectura de Balears, va detectar que en diversos habitatges de l'interior del poblat de Son Banya gestionades pel 'clan dels valencians', s'estava venent diferents substancies estupefaents.

Per aquest motiu, ahir al migdia s'iniciava un operatiu policial amb efectius de la Brigada de Policia Judicial i de Seguretat Ciutadana, en el qual es van realitzar un total de nou entrades i registres, detenint-se a 14 persones. L'operació segueix oberta sense descartar-se noves detencions.