Salom participa en la presentació del segell de Correus dedicat a les festes de Sant Antoni d’Artà

Salom, amb Cuesta, Galán i Ginard

15/01/2018

La delegada del Govern en IIles Balears, Maria Salom, ha participat aquest matí en la presentació del segell que Correus ha dedicat a les festes de Sant Antoni d’Artà, en un acte celebrat a la biblioteca municipal Na Batlessa en companyia del batle artanenc, Manuel Galán; el president de la Societat Estatal Correus i Telègrafs, Javier Cuesta; i la directora insular de Cultura, Paula Ginard.

El segell està inclòs en la sèrie dedicada a les Fiestas Populares que recull les commemoracions més canviades el nom d'Espanya i està en circulació des del passat 12 de gener. En total, s'han editat 200.000 exemplars que serviran per promocionar la festivitat de Sant Antoni a tot el món franquejant cartes o targetes postals amb la imatge de Sant Antoni, ha explicat Cuesta.

Salom ha recordat que en una reunió celebrada el passat octubre en la Delegació amb el president de Correus van comentar la possibilitat de dedicar un segell a una festa “tan ‘nostra’”. Una vegada superat els preceptius tràmits per a la seva aprovació per part de la Comissió Filatèlica de l'Estat, la delegada del Govern ha agraït a la Societat Estatal Correus i Telègrafs “per tenir present a Balears, les seves singularitats i les seves festes, i que d'alguna forma s'uneixin a una celebració tan bonica i esperada per tots els mallorquins”.

El passat mes de setembre de 2017 Correus ja va dedicar un segell a Illes Balears dins de la sèrie 12 meses, 12 sellos, 12 provincias, que l'empresa postal va llançar amb l'objectiu de contribuir a la promoció turística de diferents espais de la geografia espanyola.