La delegada del Govern i el cap superior de la Policia Nacional a Balears reconeixen la trajectòria professional dels agents jubilats en 2017

Salom i Jarabo, amb els agents homenatjats

18/01/2018

La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, i el cap superior de la Policia Nacional a les Illes, Antonio Jarabo, han presidit el acte de reconeixement als agents de Policia que es van jubilar durant l'any 2017.

Un total de 6 inspectors caps, 3 sotsinspectors, 1 oficial de i 9 agents són els 19 policies nacionals jubilats a Palma al llarg de l'any passat i que avui han rebut un senzill homenatge en la Prefectura Superior en Illes Balears en reconeixement a la seva labor policial al llarg de tota una vida professional.

En l'acte s'ha fet lliurament dels Diplomes de Reconeixement, en agraïment als serveis exercits durant la seva carrera professional al servei de la Policia Nacional i de tota Espanya.

"M'uneixo a l'afecte i el reconeixement que us té la gent al carrer, i en un dia com avui, us agraeixo una vegada més com a delegada del Govern i com a ciutadana d'aquest país per la seguretat i el benestar que ens concediu… per haver finalitzat una etapa complint amb el mandat que vau jurar o vau prometre quan vau sortir de l'Acadèmia", ha manifestat Salom.

La delegada ha acomiadat als 19 agents homenajedos desitjant-los "que a partir d'ara gaudiu plenament, envoltats dels vostres familiars i amics, de la nova etapa que comenceu amb la satisfacció afegida de la labor tan important que heu dut a terme".