La delegada del Govern rep a la nova cap provincial de Tràfic, Francisca Ramis

Salom i Ramis, al despatx de la delegada

18/01/2018

Entre els propers objectius de la Direcció general de trànsit en *Illes *Balears estan el reforç del nombre d'examinadors i les mesures per reduir la sinistralitat, especialment a Eivissa


La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, ha rebut aquest matí a la nova cap provincial de Tràfic en Illes Balears, Francisca Ramis, que des de principis d'any substitueix en el càrrec a Cristina Gago. Entre els principals objectius que es marca la Direcció general de trànsit a les Illes està augmentar el nombre d'exàmens realitzats amb el reforç temporal de 2 examinadors a Palma i 1 a Eivissa, i la realització de  hores extraordinàries per part dels examinadors amb l'objectiu d'atendre als alumnes com més aviat millor recuperant la normalitat després de la vaga nacional de 2017.

A més, la nova cap provincial està ultimant les mesures plantejades en l'última Comissió de Tràfic i Seguretat Vial celebrada el novembre passat en la Delegació del Govern encaminades a reduir la sinistralitat, especialment a la illa d'Eivissa. Del total de  62 morts en accident de trànsit en 2017 en Illes Balears (6 més que en 2016), 19 es van registrar en carreteres o vies urbanes de la pitusa major (12 més que en 2016).

En les properes setmanes es crearà la Comissió Provincial d'Educació Vial, que respon al Pla Estatal del Ministeri de l'Interior, aprovada en la reunió de novembre. El seu objectiu és compartir mecanismes, metodologia i recursos didàctics amb els ajuntaments i corporacions insulars.


En la DGT des de 1999

Francisca Ramis Rebassa (Palma de Mallorca) és llicenciada en Dret i funcionària de l'Estat des de 1986. Destinada en la Prefectura provincial de trànsit de Palma des de 1999 a 2002, des de llavors ha exercit diferents responsabilitats en les Prefectures provincials de trànsit de Madrid, Guipúscoa i Talavera de la Reina (Toledo).

La delegada del Govern li ha donat la benvinguda i mostrat tot el seu suport per aconseguir millorar el tràfic i la seguretat vial en les carreteres de les Illes.