Salom agraeix “l'esforç dels funcionaris de l'Estat en una setmana oberta dedicada a la transparència i la participació al servei de la societat”

Salom, durant els actes a la Comandància

11/05/2018

La delegada del Govern ha assistit avui a varis dels actes organitzats per diferents organismes de l'Administració General de l'Estat per la Setmana de l'Administració Oberta 2018


La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, ha assistit avui divendres a varis dels actes organitzats per diferents  organismes de l'Administració General de l'Estat (AGE) amb motiu de la Setmana de l'Administració Oberta 2018. Salom ha agraït “l'esforç dels nostres funcionaris en una setmana dedicada a la  transparència, participació i col·laboració al servei del ciutadà”.

A primera hora, la delegada ha presenciat una espectacular exhibició del Cos Nacional de Policia en el Parc de Sa Riera davant més de 500 estudiants. Posteriorment s'ha desplaçat a la Comandància de Palma on s'ha pogut dirigir tant a la ‘gent gran’ com a un grup escolar amb el mateix objectiu de “fer-los partícips del nostre treball, dels serveis que l'Estat ofereix a tots la societat balear”.

A continuació, Salom ha presentat en la UIB al costat del rector Llorenç Huguet la jornada que el gerent del Cadastre a Balears, Luis Batxiller, ha  dedicat a El Cadastre com a plataforma de serveis per a una societat digital amb la finalitat de “posar de manifest la capacitat del Cadastre Immobiliari per a la prestació de serveis directes i indirectes al ciutadà”.


Globo de l'AEMET

Per finalitzar la jornada, la delegada s'ha desplaçat a l'Aeròdrom de Son Bonet per presenciar al costat de la delegada territorial de l'AEMET, María José Guerrero, el llançament del globus  meteorològic a l'atmosfera que s'envia dues vegades al dia per mesurar la temperatura, humitat, pressió i vent, permetent així millorar els pronòstics del temps.

Durant la Setmana de l'Administració Oberta 2018, que s'emmarca en l'III Pla de Govern Obert, “hem volgut apropar una mica més l'AGE a tots els sectors de la societat, funcionaris, col·legis professionals, estudiants tot el que d'alguna forma està lligat a la Delegació del Govern, una Administració propera, àgil,  moderna i digital, que resol els problemes de la gent en àmbits d'acció molt diferents”, ha afegit Salom.