Rosario Sánchez pren possessió com a nova delegada del Govern a les Illes Balears

Rosario Sánchez pren possessió com a nova delegada del Govern a les Illes Balears

20/06/2018

Rosario Sánchez Grau ha pres possessió del càrrec de delegada del Govern a les Illes Balears, per al qual va ser nomenada pel Consell de Ministres del passat 15 de juny. A l'acte celebrat a la seu de la Delegació del Govern a Palma han assistit la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i el president del Parlament, Baltasar Picornell, així com l'anterior delegada del Govern, Maria Salom, i representants de la judicatura i de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, entre altres personalitats i convidats.

Després de prometre el càrrec, Rosario Sánchez ha assegurat durant el seu discurs que treballarà, com a representant a Balears del nou Govern, per "recuperar la dignitat en la política i tornar a aquesta activitat la decència que no hauria d'haver perdut mai". La nova delegada del Govern també s'ha compromès a obrir "una etapa de col·laboració lleial entre institucions, de treball conjunt i d'entesa", perquè d'aquesta manera "l'Administració de l'Estat sigui una eina encara més útil per resoldre els problemes dels ciutadans".

Sánchez, que ha manifestat el seu ferm compromís amb els treballadors públics i amb els serveis que presten, ha advertit dels nombrosos reptes que ha d'afrontar la societat balear, animant "alimentar la convivència entre nacionalitats, religions i cultures", a la vegada que ha defensat "la cohesió al voltant d'una diversitat lingüística que ens enforteix des de fa dècades".