Orientacions a les entitats beneficiàries

ÍNDEX

(contingut actualitzat juliol de 2020)


2. Bestretes a beneficiaris

La normativa comunitària preveu que l'Estat pugui proporcionar ajuda als beneficiaris des de l'inici de l'execució del programa, a través de bestretes. En l'eix 12 del POCS la bestreta suposarà com a màxim un 3,5% de la senda financera total assignada a cada beneficiari, descomptant de la mateixa la reserva de rendiment que, s'ha establert en un 6% per a totes les categories de Regió.

Per tant, segons l'expressat, a una Entitat a la qual se li hagi assignat una ajuda FEDER total de 10 milions d'euros, li correspondrà una bestreta que com a màxim ascendirà a 329.000€.

Les Entitats DUSI interessades a sol·licitar aquesta bestreta, hauran de fer arribar a la Direcció general de Cooperació Autonòmica i Local (Sotsdirecció General de Cooperació Local) el model estandarditzat que ha aprovat l'Autoritat de Certificació.

 


3. Indicadores de productividad y resultado

 

METODOLOGÍA DE CÁLCULO: 

Otra información:


4. Galatea (sistema de información del Organismo Intermedio)

GALATEA es el sistema de información del Organismo Intermedio. Está acccesible a través de la sede electrónica del Ministerio de Política Territorial (GALATEA - Administraciones Públicas (administracionespublicas.gob.es).

Si necesita ayuda, por favor, realice su consulta a través del siguiente enlace: Consulta sobre la aplicación GALATEA

Los manuales de uso de los distintos módulos de la aplicación están disponibles en la pestaña ayuda-incidencias > manuales de usuario.


5. Descàrregues de models de formularis, llestes o informes.

NOTA IMPORTANT: Les Sol·licituds de Pagament dels Beneficiaris (SPB) S'HAURAN DE PRESENTAR EXCLUSIVAMENT A través DE GALATEA.

No obstant això, aquelles entitats beneficiàries a les quals l'Organisme Intermedi els hagi comunicat expressament l'existència de deficiències en la documentació que haguessin aportat, podran utilitzar aquests models per esmenar-les.

En aquest cas, la documentació requerida haurà de ser remesa a l'Organisme Intermedi pel canal que s'hagi assenyalat en el propi escrit de requeriment:

CONTRACTES/ENCÀRRECS:

SPB:


6. Jornadas y acciones formativas

  • Próximas convocatorias

Por el momento no hay convocatorias previstas.


7. Más información

A través del correo gestionfeder@correo.gob.es la Dirección General de Cooperación Autonómica y Local atenderá las incidencias que los beneficiarios presenten a lo largo del proceso.