El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, visita l’empresa familiar lleidatana Ilerda Serveis

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, visita l’empresa familiar lleidatana Ilerda Serveis

15/10/2020

Crespín ha recorregut les instal·lacions de l’empresa acompanyat pel conseller delegat de la firma, Marc Cerón.

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha visitat aquest dijous l’empresa familiar lleidatana Ilerda Serveis dedicada a la distribució de productes, maquinària i accessoris per a la neteja, desinfecció i higiene professional.

Crespín ha recorregut les instal·lacions de l’empresa acompanyat pel conseller delegat de la firma, Marc Cerón, i ha conegut la trajectòria de l’empresa des de la seva creació l’any 1.988, així com els projectes de futur que volen tirar endavant per consolidar la seva posició de lideratge en el mercat català i d’Osca i obrir noves vies de distribució en nous mercats.  L’empresa, formada per una plantilla de 27 persones, abasteix actualment de productes de neteja professional tant a empreses de diversos sectors productius com a geriàtrics i centres hospitalaris.

El subdelegat del Govern ha destacat que “estem davant d’un exemple d’èxit 100% lleidatà que durant la crisis sanitària del coronavirus que estem vivint ha donat resposta a múltiples necessitats del teixit empresarial de la província i que també ha hagut de reorientar la seva estratègia comercial per continuar creixent”.

Segons Crespín, “el lideratge, la innovació i la marca Lleida són tres dels pilars fonamentals de l’èxit d’Ilerda Serveis”.