La Subdelegació del Govern a Lleida incorpora 9 empleats públics

La Subdelegació del Govern a Lleida incorpora 9 empleats públics

17/11/2020

  • Es reforçaran, entre d’altres, les Unitats de Sanitat Vegetal i de Sanitat Animal de l’àrea agroalimentària de la Subdelegació
  • Segons el subdelegat José Crespín, es tracta “de donar resposta a l’increment d’activitat en els serveis vinculats a les certificacions d’exportacions agroalimentàries i a aquells serveis d’atenció directa al ciutadà ”

Un total de 9 empleats públics s’han incorporat avui a la Subdelegació del Govern a Lleida per reforçar les àrees de gestió de l’àmbit de les exportacions agroalimentàries, així com àrees d’atenció al ciutadà.

En concret, les Unitats de Sanitat Vegetal i de Sanitat Animal de l’àrea agroalimentària de la Subdelegació incorporen un enginyer agrònom i un veterinari per, tal com ha explicat el subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín,  “donar resposta a l’increment d’activitat en aquests serveis vinculats a les certificacions d’exportacions agroalimentàries, tant de fruita com de productes relacionats amb la sanitat animal, que des de fa mesos han augmentat el volum d’operacions”.  Aquestes dues àrees incorporen també un auxiliar administratiu per reforçar les tasques de gestió administrativa i de suport.

D’altra banda, 4 dels nous empleats públics que s’incorporen avui a la Subdelegació ho faran a dependències de l’Oficina d’Estrangeria de Lleida i la resta de noves incorporacions ho faran directament a la Subdelegació. Segons Crespín, “tots ells reforçaran serveis d’atenció al ciutadà relacionats amb informació i tramitació de procediments administratius”.

El subdelegat del Govern ha donat avui la benvinguda a 5 dels 9 empleats públics i demà ho farà amb la resta