Els agents dels Cos Nacional de Policia estrenen nous uniformes

presentacio

20/05/2010

El Subdelegat del Govern a Lleida, José Àngel Flores i el Comissari Principal Cap Provincial del Cos Nacional de Policia, José Antonio Morales, han presentat aquest matí els nous uniformes que vestiran a partir d’avui els agents a la demarcació de Lleida. Es tracta d’uniformes que s’han actualitzat i modernitzat d’acord amb els patrons de comoditat, seguretat i prevenció que marquen les normatives vigents de prevenció de riscos laborals.

El nou uniforme és el que s’anomena de Treball, mentre que els uniformes de Gala i els de les Unitats Especials no introdueixen cap canvi. Les noves peces de roba són:

- la gorra dels agents és de disseny més modern que el que duien fins ara i incorpora diferents modalitats de l’escut del Cos en funció de la categoria dels policies. És de color blau marí.
- per la part superior de l’uniforme, s’han previst tres peces que són camisa de màniga curta, de màniga llarga i jersei. L’element més novedós es la placa identificativa de l’agent que en lloc de ser l’original metàl.lica, és una reproducció en material PVC per afegir un element més de seguretat. Seran a partir d’ara de color blau marí en lloc del color gris clar que vestien fins ara.
- pantaló amb un teixit flexible i amb butxaques laterals.
- nou calçat consistent en unes botes impermeables amb elements interiors flexibles que incorpora comoditat.