Foment licitarà l’any 2011 el tram Valls-Montblanc de l’A-27

05/11/2010

La Subdelegada del Govern destaca el compromís d’execució del Ministeri de Foment, conscient de les necessitats del nostre territori

Tal i com va reiterar el Ministre José Blanco en la passada Sessió de control al Senat, el Ministeri de Foment manté el seu compromís amb l’execució de l’A-27. Aquest opció implica la continuació de les obres i la licitació l’any 2011 del tram que va des de Valls a Montblanc i que inclou el túnel del Coll de Lilla.

En aquest sentit, el Ministeri de Foment invertirà per aquest proper 2011, 50 milions d’euros per a l’execució i no escatimarà esforços per fer compatible l’acabament de l’autovia amb els objectius de reducció del dèficit. A més a més, cal destacar que el tram següent, de Montblanc a Lleida tindrà el seu corresponent estudi informatiu per determinar la solució més adient.

Cal destacar també que tant la Subdelegada del Govern a Tarragona com el Ministeri de Foment estan disposats a seguir mantenint contactes amb els alcaldes implicats i agents socials per tal de tractar sobre aquesta important infraestructura en benefici del nostre territori.

Nota: Si desitgeu obtenir declaracions, al respecte, de la Subdelegada del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès, podeu posar-vos en contacte amb aquest Gabinet de Premsa de la Subdelegació del Govern a Tarragona. Telèfon 977 999 124.