El secretari de l'Estat de Medi Rural i Aigua participa en la commemoració del 25 aniversari de la Denominació d'Origen Conca de Barberà

19/11/2010

A Montblanc (Tarragona)


Durant l'acte, Josep Puxeu ha inaugurat el Centre de Interpretació Enoturístico de la Conca de Barberà i la nova seu del Consell Regulador de la Denominació d'Origen.

El secretari de l'Estat de Medi Rural i Aigua, Josep Puxeu, ha participat aquest divendres a Montblanc (Tarragona) a l'acte de commemoració del 25 aniversari del primer reglament de la Denominació de Origen Conca de Barberà i el seu Consell Regulador, aprovats per l'Ordre del 19 de novembre de 1985.

A l'esdeveniment han participat també la Subdelegada del Govern a Tarragona, Teresa Pallares, l'Alcalde de Montblanc, Josep Andreu i el president de la Denominació d'Origen Conca de Barberà, Carles Andreu, entre altres personalitats.

Durant l'acte, Josep Puxeu ha inaugurat el Centre d'Interpretació Enoturístico de la Conca de Barberà, que s'ubicarà en la Torre del Portal de San Antoni del recinte emmurallat, cedida per l'Ajuntament de Montblanc. Així mateix, aquest espai albergarà també la nova seu del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Conca de Barberà, convertint-se així en el punt central i dinamitzador de l'oferta enoturística d'aquesta comarca meridional catalana.

La Denominació d'Origen Conca de Barberà, emparada pel seu Consell Regulador, compte actualment amb 6.000 hectàrees de vinyes i una producció mitjana de 250.000 hectolitres de vi.