Renfe i SNCF posen a la venda els bitllets del nou servei d’Alta Velocitat Barcelona-París

Renfe i SNCF posen a la venda els bitllets del nou  servei d’Alta Velocitat Barcelona-París

22/11/2010

El servei s’iniciarà el proper 19 de desembre


 

 
Per primera vegada, els trens d’Alta Velocitat travessaran la frontera entre les estacions de Figueres-Vilafant i Perpinyà
 
Renfe i SNCF posen a la venda aquest dimarts 23 de novembre, els bitllets per al nou servei conjunt d’Alta Velocitat que ambdues empreses prestaran entre Barcelona i París, fent transbordament a l’estació de Figueres-Vilafant. Els viatges començaran el 19 de desembre i combinaran tren d’ample convencional i ample internacional de manera transitòria, fins a la inauguració del tram d’Alta Velocitat Barcelona-Frontera francesa, prevista pel 2012.
 
L’oferta inicial d’aquest nou servei consistirà en dues freqüències diàries per sentit entre Barcelona i París, amb transbordament a Figueres-Vilafant i aturant-se a les estacions intermèdies de Girona, Perpinyà, Narbona Montpeller i Nimes. Amb aquesta nova connexió, el temps de viatge entre la Barcelona i la capital francesa serà de 7 hores i 25 minuts, una hora i quart menys que l’actual. Entre Figueres i Montpeller es redueix en 40 minuts i entre Figueres i Perpinyà, en 53 minuts.
 
Amb la implantació d’aquestes noves freqüències, entre Barcelona i Montpeller els viatgers disposaran d’una connexió més per sentit: els dos nous trens i el Talgo Múrcia-Montpeller, amb parada a Barcelona a les 16.37 hores (sentit nord) i a les 11.48 hores (sentit sud).

* En la nota de premsa adjunta, més informació sobre horaris i tarifes

En aquesta primera etapa es podrà viatjar de Barcelona a París en 7 hores i 25 minuts amb dos serveis diaris per sentit