El Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí posarà en marxa les actuacions necessàries per reparar els danys ocasionats pel temporal a Catalunya i València

30/12/2008

En el ámbito de sus competencias y en colaboración con las Administraciones afectadas


  • La Secretaria General del Mar, a través de la Direcció General de Sostenibilitat de la Costa i el Mar, avalua els danys ocasionats pel temporal en el domini marítim-terrestre

El Ministeri de Medi Ambient, i Medi Rural i Marí posarà en marxa, en l’àmbit de les seves competències, les actuacions necessàries per reparar els danys ocasionats pel temporal al litoral català i valencià.

En aquest sentit, la Secretaria General del Mar, a través de la Direcció General de Sostenibilitat de la Costa i el Mar, està avaluant els desperfectes i les destrosses provocades pel temporal en el domini públic marítim-terrestre.

Després d’aquest anàlisi, el MARM portarà a terme les obres pertinents al domini públic marítim-terrestre. Tanmateix, el MARC col·laborarà amb les Administracions autonòmiques i municipals amb l’objectiu de recuperar la normalitat en les poblacions afectades en el termini més breu possible.