El PIF de l’Aeroport del Prat amplia el seu horari d’atenció al públic i passa a operar tots els dies de l’any

11/02/2009

  • El PIF de l’Aeroport del Prat tindrà un servei de guàrdia que contribuirà a millorar l’atenció al públic
  • A més, a partir d’ara la llista d’incidències de tarda al PIF del Port de Barcelona es comunicarà a través del lloc web de l’Autoritat Portuària

Els serveis d’Inspecció Fronterera de l’Administració General de l’Estat continuen incorporant millores al seu servei i en aquest sentit, i d’acord amb el Pla de Mesures per a la Millora dels Serveis de Sanitat Exterior aprovat pel Consell de Ministres i en vigor des del 2006, cal destacar l’ampliació d’horaris d’atenció al públic al PIF (Puesto de Inspección Fronterizo) de l’Aeroport del Prat de Llobregat (Barcelona).

Des del passat 2 de febrer, s’han ampliat considerablement els serveis d’inspecció del PIF de l’Aeroport. Concretament, i pel que fa a aquesta ampliació d’horaris, cal mencionar que, desprès que des de l’octubre de l’any passat ja s’oferís atenció per les tardes tant al PIF del Port com al de l’Aeroport de Barcelona, ara aquest últim ja ofereix també de dilluns a divendres un servei de guàrdies amb atenció telefònica de les 20:00h a les 24:00h. En relació als caps de setmana, s’oferirà atenció amb presència física de 08:00h fins a 15:00h, i des de les 15:00h fins a les 24:00h hi haurà també un servei de guàrdies via telefònica. I, per últim, durant els dies festius es gestionarà l’atenció mitjançant un servei de guàrdia de les 08:00h a les 24:00h. Amb totes aquestes mesures s’aconsegueix així que el servei d’inspecció de l’aeroport de Barcelona estigui obert els 365 dies de l’any.

És important assenyalar que totes aquestes ampliacions d’horaris afecten als dos serveis que s’ofereixen al PIF de l’Aeroport del Prat, és a dir, inspecció de sanitat animal i servei de sanitat exterior.

Així mateix, aquests nous serveis d’atenció seran avaluats i revisats periòdicament per tal de poder millorar-los i oferir un servei públic de qualitat.

Comunicació d’incidències al PIF del Port de Barcelona

Cal dir també que, per agilitar la comunicació amb l’usuari del servei d’inspecció de sanitat exterior del PIF del Port de Barcelona, des del passat dia 2 de febrer la llista d’incidències es fa pública al lloc web de l’Autoritat Portuària de Barcelona: www.sanidadexterior.apb.es. En aquesta llista es notifica qualsevol incidència que s’hagi pogut detectat en el procés documental d’un expedient per a que així l’usuari en tingui coneixement i pugui aportar la documentació requerida.