Presentació de Montserrat Garcia Llovera com a Delegada del Govern a Catalunya

Presentació de Montserrat Garcia Llovera com a Delegada del Govern a Catalunya

10/10/2011

A la Delegació del Govern a Catalunya


  • Montserrat Garcia Llovera fixa com a eixos de treball de la Delegació del Govern la millora en el servei al ciutadà i la cooperació amb les altres administracions

Aquest migdia s’ha realitzat a la seu de la Delegació del Govern a Catalunya la presentació oficial de Monserrat Garcia Llovera com a nova Delegada del Govern. Garcia Llovera, que fins ara ha estat la Subdelegada del Govern a Barcelona, exercirà de Delegada en substitució de Joan Rangel, segons va aprovar el Consell de Ministres el passat divendres, 7 d’octubre.

En el discurs de la seva presentació com a Delegada del Govern a Catalunya, Montserrat Garcia Llovera ha volgut destacar la importància de la política, “la bona política, per garantir el benestar dels ciutadans” i ha remarcat que aquesta ara encara és més necessària degut al difícil període que s’està vivint. En aquest sentit, Montserrat Garcia Llovera ha fixat com a eixos de treball de la Delegació del Govern a Catalunya la millora dels serveis al ciutadà i la cooperació com a eïna de treball amb la resta d’administracions.

La Delegada del Govern a Catalunya encara aquesta nova etapa dins l’Administració General de l’Estat seguint com a pauta els “principis de lleialtat, de cooperació i coordinació institucional d’una bona administració”. I en el seu discurs, Montserat Garcia Llovera també ha volgut fer menció del seu antecessor, Joan Rangel, de qui ha lloat el seu tarannà “discret, reflexiu, dedicat al cent per cent a la vocació política i al servei”.

Montserrat Garcia Llovera

Montserrat Garcia Llovera és llicenciada en dret i va ingressar en el cos tècnic de l’administració general de la Diputació de Barcelona. L’any 2004 va ser nomenada Subdirectora General de Programes de Rehabilitació i Sanitat de Serveis Penitenciaris del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya; i a l’octubre de 2007 va ser nomenada Subdelegada del Govern a Barcelona.