El Subdelegat del Govern homenatja les víctimes del terrorisme al 27 aniversari de l'atemptat d'Hipercor

El Subdelegat del Govern homenatja les víctimes del terrorisme al 27 aniversari de l'atemptat d'Hipercor

19/06/2014

El Subdelegat del Govern a Barcelona, Emilio Ablanedo, ha participat avui en l'acte d'Homenatge a les Víctimes del Terrorisme organitzat per l'Associació Catalana de Víctimes del Terrorisme (ACVOT) coincidint amb el vint-aniversari de l'atemptat de la banda terrorista ETA contra els magatzems Hipercor de Barcelona.

En el transcurs d'aquest homenatge a totes les víctimes del terrorisme, Emilio Ablanedo ha recordat que una de les "urpades de la banda terrorista ETA va causar fa 27 anys la mort de 21 persones, va ferir 45 i condicionar la vida de desenes de pacífics ciutadans a pocs metres d'aquí ". El Subdelegat del Govern ha advertit igualment que "no hi ha res més important que la llibertat i la igualtat i només s'aconsegueixen amb la fermesa en l'aplicació de la llei democràtica".

Aquest acte, en què també han participat els màxims responsables del Cos Nacional de Policia i la Guàrdia Civil a Catalunya, i els Mossos d'Esquadra, ha tingut lloc davant el monument dedicat a totes les víctimes del terrorisme a l'avinguda Meridiana de Barcelona .