Sessió del Consell de Ministres per adoptar mesures relatives a l'aplicació de l'article 155 de la Constitució

26/01/2018

Després de la reunió ordinària en la qual el Govern ha acordat impugnar davant el Tribunal Constitucional la candidatura de Carles Puigdemont a la Presidència de la Generalitat, el Consell de Ministres ha celebrat una altra sessió per adoptar mesures relatives a l'aplicació de l'article 155 de la Constitució a Catalunya, acordada pel Senat el passat 27 d'octubre.

Els acords acordats són els següents:

-Acord pel qual es pren raó de la declaració d'emergència de la contractació dels treballs d'adequació per situar el centre de recollida de dades per a les eleccions al Parlament de Catalunya de 21 de desembre de 2017.

-Acord pel qual es pren raó de la declaració d'emergència de la contractació dels treballs d'adequació del centre de premsa i difusió per a les eleccions al Parlament de Catalunya de 21 de desembre de 2017.

-Acord pel qual es pren raó de la declaració d'emergència de la contractació del subministrament de material electoral per a les eleccions al Parlament de Catalunya de 21 de desembre de 2017.

-Acord pel qual es pren raó de la declaració d'emergència de la contractació d'una campanya de publicitat institucional informativa sobre les eleccions al Parlament de Catalunya de 21 de desembre de 2017.

(S'adjunta referència del Consell de Ministres convocat conformement a l'Acord del Ple del Senat de 27 d'octubre de 2017 pel qual s'aproven les mesures requerides pel Govern, a l'empara de l'article 155 de la Constitució)