Acords relatius a Catalunya adoptats pel Consell de Ministres a l’empara de l’article 155 de la Constitució

16/03/2018

Acords adoptats pel Consell de Ministres a l’empara de l’article 155 de la Constitució:

-A proposta del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública s'ha aprovat un acord pel qual s'autoritza als representants de la Generalitat de Catalunya en els òrgans de govern de la societat Comercial de la Forja, SA, (COMFORSA) a renovar pel mateix import una operació d'endeutament a curt termini per un import màxim de 600.000 euros. També s'ha autoritzat una segona renovació per un import superior una operació d'endeutament a curt termini per un import màxim de 1.000.000 d'euros.

-També a proposta del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública, el Consell de Ministres ha aprovat un acord pel qual s'autoritza la transmissió d'accions de l'entitat Societat Conjunta de Gestió d'Infraestructures, SA, (SOCOGISA) a favor de Equitix Spain 4 , SL, en relació amb diversos contractes que tenen per objecte la construcció, conservació i manteniment dels Jutjats de Cornellà de Llobregat, al Prat de Llobregat i Sant Boi de Llobregat

-A proposta del Ministeri de Foment, el Consell de Ministres ha aprovat un acord pel qual es pren raó de la declaració d'emergència de l'execució del projecte "Obra d'emergència. Estabilització de talús a la L-510, al p.k. 6 + 600”, per import de 75.000 euros (IVA inclòs).

-El Consell de Ministres ha acordat el cessament del fins ara secretari de Difusió i Atenció Ciutadana, Antoni Molons.