La Subdelegació del Govern a Lleida organitza la Jornada "Govern Civil. Subdelegació del Govern. 70 anys d'història i servei"

La Subdelegació del Govern a Lleida organitza la Jornada "Govern Civil. Subdelegació del Govern. 70 anys d'història i servei"

08/05/2018

La Subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, ha presentat aquest matí la Jornada "Govern Civil. Subdelegació del Govern. 70 anys d'història i servei ", que s'emmarca dins de la Setmana de l'Administració Oberta, del dia 7 al dia 11 de maig, que promou el Ministeri d'Hisenda i Funció Pública.

Aquesta iniciativa, que s'organitza simultàniament en els 75 països que formen part de l'Aliança per al Govern Obert, té com a objectiu traslladar a la societat el funcionament de les Administracions modernes, obertes, properes i transparents per al ciutadà.

La Jornada d'avui, que ha comptat amb la participació d'unes 60 persones, ha servit per explicar la història de l'edifici i el seu procés de construcció, així com detallar els serveis que es presta al ciutadà des dels diferents departaments de la institució.

Dins d'aquesta iniciativa de la Setmana de l'Administració Oberta, la Subdelegació també ha organitzat una segona Jornada aquest proper dijous, dia 10, sobre "El programa d'ajuda alimentària a les persones més desfavorides".

El Ministeri d'Hisenda i Funció Pública ha previst, dins d'aquesta Setmana de l'Administració Oberta, més de 300 actes en tot l'Estat amb l'objectiu d'apropar l'administració i les seves institucions a la ciutadania.