La Delegació del Govern s'adhereix a la ‘L'Hora del Planeta’

29/03/2019


La Delegació i les subdelegacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona apagaran les llums de la seva seu aquest dissabte entre les 20.30 i les 21.30 hores


La Delegació del Govern a Catalunya i les subdelegacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona s'han adherit a la convocatòria del Fons Mundial per a la Naturalesa (WWF en les seves sigles en anglès) perquè la ciutadania apagui la llum durant una hora.

És la tretzena edició de ‘L'Hora del Planeta’, que tindrà lloc entre les 20.30 h. i les 21.30 h. d'aquest dissabte, 30 de març. Les llums exteriors i totes les interiors que no siguin necessàries per al funcionament dels serveis actius a les quatre seus romandran apagades.

Un any més, ciutadans, empreses, ajuntaments, administracions i organitzacions de tota índole se sumen així a la crida pública de WWF i apagaran la il·luminació dels seus principals monuments i edificis com a símbol de la necessària lluita contra el canvi climàtic i la conservació de la naturalesa mitjançant la reducció de les emissions de gasos d'efecte hivernacle.

‘L'Hora del Planeta’ és un gran moviment mundial que va començar en 2007, a Sídney, impulsada com a gest simbòlic de la lluita contra el canvi climàtic i que avui ja suma el compromís d'un total de 188 països i de milions de ciutadans.