Foment licita obres de millora del ferm en l'autovia del Nord-est A-2 a l'altura de la variant de Lleida, per import de 9,38 milions d'euros

04/07/2019


La rehabilitació del ferm es realitzarà tant en la calçada de la A-2 com en els brancs d'entrada i sortida als enllaços.


El Ministeri de Foment, segons anuncia avui el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), ha licitat el contracte d'obres de “Rehabilitació superficial i puntualment estructural del ferm de l'Autovia A-2 (Autovia del Nord-est). Tram: Variant de Lleida, p.k. 460,000 al 475,000”, a la província de Lleida. El pressupost de licitació és de 9.380.333 euros.

Les obres afectaran a un tram de l'A-2 que actua com a variant de la ciutat de Lleida. L'objectiu principal de l'actuació és la millora del ferm, a nivell superficial de manera general, i a nivell estructural de manera localitzada en aquelles zones més afectades per la deterioració.

Concretament, es preveu realitzar en ambdues calçades de l'autovia una rehabilitació estructural en el carril dret i la millora superficial tant de la calçada com dels brancs d'entrada i sortida als enllaços.

El projecte inclou així mateix la reposició d'aquells serveis o instal·lacions que puguin quedar afectats, com a espires d'aforaments de tràfic, juntes de ponts, etcètera.