Foment licita obres de millora del ferm en diverses carreteres de la província de Barcelona, per import 8,93 milions d'euros

04/07/2019


Els treballs s'executaran en les autovies B-20, B-22, B-24 i B-30 i en la carretera N-340.


El Ministeri de Foment, segons anuncia avui el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), ha licitat el contracte d'obres de “Rehabilitació superficial i puntualment estructural del ferm en les carreteres B-20, B-22, B-24, B-30 i N-340. Trams varis”, a la província de Barcelona”, amb un pressupost de licitació de 8.925.066 euros.

L'objectiu d'aquesta actuació, sobre una longitud conjunta d'aproximadament 67,8 km de carreteres, és la millora del ferm dels diferents trams inclosos en el projecte, a nivell superficial de manera general, i a nivell estructural de manera localitzada en aquelles zones més afectades.

Per a això, es realitzen operacions de fresat i reposició de barreja bituminosa en espessors que oscil·len entre els 3 cm en tot l'ample de calçada i voral, per a la rehabilitació superficial, i els fins a 17 cm en el carril dret de circulació, en els trams en què es preveu rehabilitació estructural.

El projecte inclou així mateix la reposició de l'abalisament i la senyalització horitzontal, així com d'aquells serveis o instal·lacions que puguin quedar afectats, com a espires d'aforaments de tràfic o juntes de ponts.