La delegada del Govern a Catalunya prossegueix el contacte directe amb agents territorials i alcaldes dels municipis afectats per l’incendi de la Ribera d’Ebre

10/07/2019


Els subdelegats del Govern a Tarragona i Lleida mantindran reunions amb tots ells el proper dilluns. També hi participaran els responsables de les àrees d’Agricultura i Protecció Civil de la Delegació del Govern a Catalunya


La delegada del Governen Catalunya, Teresa Cunillera, prossegueix el contacte directe que manté des del primer moment amb els agents i els alcaldes dels municipis afectats per l’incendi de la Ribera d’Ebre, als qui ha tornat a enviar una nova carta. Teresa Cunillera va participar dissabte en una reunió amb tots ells a Flix per a informar-los de les ajudes de l’Estat que tenen al seu abast i traslladar-los de nou el seu suport i el de la Delegació del Govern a Catalunya. En la trobada també va participar el subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté, i el subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, així com la cap de l’Àrea de Protecció Civil de la Delegació del Govern a Catalunya, Carmen Raposo, i el cap de l’Àrea d’Agricultura de la Delegació del Govern a Catalunya, José Luís Guarga.

Després d’aquesta reunió, Teresa Cunillera ha enviat una nova carta als alcaldes i agents territorials que van participar en la reunió amb enllaços i documents d’interès respecte a les línies d’ajudes de l’Estat, així com el contacte amb les subdelegacions del Govern a Tarragona i Lleida, que són les encarregades de tramitar-les. “Estem al servei de la ciutadania, amb voluntat de treballar de forma coordinada les diferents institucions per a trobar solucions conjuntes i oferir-vos respostes davant les preguntes que se us puguin generar”, explica la delegada del Govern a la carta.

Concretament, Teresa Cunillera ha enviat l’escrit als alcaldes de Flix, Vinebre, la Palma d’Ebre i la Torre de l’Espanyol, a la província de Tarragona, així com els de Bovera, Granadella, Maials i Llardecans, a la província de Lleida. També a les Cambres de Comerç de Lleida i Reus; la Universitat Rovira i Virgili; la Diputació de Tarragona; la Diputació de Lleida; les comunitats de regants Garrigues Sud, la Palma d’Ebre i la Torre de l’Espanyol, i Agroforesta; tots ells presents a la reunió del passat dissabte.

Paral·lelament i fruit, precisament, de la reunió del passat dissabte a Flix, els subdelegats del Govern a Lleida i Tarragona mantindran reunions amb els respectius alcaldes i representants de les zones afectades de les seves províncies. Així, el proper dilluns 15 de juliol a les 9.30 hores, el subdelegat Joan Sabaté es reunirà a la Subdelegació del Govern a Tarragona amb els alcaldes de Flix, la Palma d’Ebre, la Torre de l’Espanyol i Vinebre, així com amb el delegat del Govern a Terres de l’Ebre, la Cambra de Comerç de Reus, la Universitat Rovira i Virgili, les Comunitats de Regants de la Palma d’Ebre i la Torre de l’Espanyol, i Agrofersta.

Posteriorment, José Crespín es reunirà a les 12.30 hores a la Subdelegació del Govern a Lleida amb els alcaldes de Maials, Llardecans, Bovera i Granadella, així com amb la Delegació del Govern a Lleida, els presidents de CC Garrigues i CC Segrià, la Cambra de Comerç de Lleida i la Comunitat de Regants Garrigues Sud. En ambdues reunions participaran tant la cap de l’Àrea de Protecció Civil de la Delegació del Govern a Catalunya, Carmen Raposo, com el cap de l’Àrea d’Agricultura de la Delegació del Govern a Catalunya, José Luís Guarga.

Les reunions dels subdelegats del Govern són fruit de la trobada del passat dissabte a Flix i tenen l’objectiu de seguir informant als municipis de totes les ajudes de l’Estat al seu abast, així com donar resposta a totes les necessitats, dubtes i inquietuds que puguin tenir.