La Delegació del Govern a Catalunya condemna l’assassinat masclista d’una dona a Terrassa

25/07/2019


La Delegació ha convocat per aquest dijous, 25 de juliol, un minut de silenci a les 12 hores a la porta de la seu del carrer Mallorca, 278


La Delegació del Govern a Catalunya condemna l’assassinat masclista d’una dona de 47 anys a Terrassa, confessat pel seu presumpte agressor que s’ha lliurat aquest dimecres a la comissaria de la Policia Nacional de la ciutat.

Aquest nou cas de crim masclista ha estat confirmat per la Delegació del Govern per a la Violència de Gènere i eleva fins a 35 el número de dones assassinades enguany, i fins a 1.010 les registrades des de l’any 2003.

La delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, ha expressat el sentit condol a la família de la víctima i ha subratllat la determinació del Govern d’Espanya en l’eradicació de la violència masclista, apel·lant a la lluita unitària en tots els àmbits contra aquesta xacra.

Com a mostra de rebuig a totes les violències masclistes, la Delegació del Govern d’Espanya a Catalunya ha convocat per aquest dijous, 24 de juliol, un minut de silenci a les 12 hores, a la porta de la seu del carrer Mallorca, 278.

La Delegació del Govern a Catalunya recorda que el Govern compta amb una Unitat de Violència Envers la Dona especialitzada a cada província i que qualsevol dona i el seu entorn disposen del telèfon gratuït d’informació i assessorament jurídic 016.