Teresa Cunillera visita el centre de producció de l’empresa Teresa Carles Healthy Foods

Teresa Cunillera visita el centre de producció de l’empresa Teresa Carles Healthy Foods

03/09/2021

Teresa Cunillera visita el centre de producció de l'empresa Teresa Carles Healthy Foods

  • La delegada del govern ha realitzat un recorregut per les instal.lacions, situades a Bell-lloc, acompanyada del subdelegat de Lleida, Josep Crespín
  • La visita se han hecho después de que la empresa haya recibido una ayuda del Ministerio de Ciencia e Innovación de 987.980 euros para nuevas líneas de fabricación de productos de origen vegetal


Dijous, 3 de setembre de 2021.- La delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, ha visitat aquest matí el centre de producció de l'empresa de Bell-lloc Teresa Carles Healty Foods, dedicada a l'alimentació saludable i sostenible. Ho ha fet acompanyada del subdelegat de Lleida, Josep Crespín.
La visita s'ha realitzat després que l'empresa hagi rebut una aportació econòmica del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Indústria (CDTI) de 987.980 euros. Aquest organisme, adscrit al Ministeri de Ciència i Innovació atorga ajudes a empreses per a la realització de projectes de R+D+i.

El 31 de maig de 2021, el CDTI va aprovar 116 nous projectes de R+D+i amb un pressupost de 84 milions d'euros, dels quals aporta 64,09 milions d'euros. Un dels 34 projectes aprovats a Catalunya va ser per l'empresa Teresa Carles, emmarcat en la innovació i, en concret, per a noves línies de fabricació productes innovadors d'origen vegetal. Pressupostat en 1.354.325 euros, rep una aportació del CDTI de 987.980,09 euros.

La delegada i el subdelegat, acompanyats de representants de l'empresa, han visitat tot l'obrador: la sala de fabricació de sucs cold-pressed, la cuina central, la sala de pastisseria gluten-free, la sala de fabricació de *kombucha, la sala de fabricació de formatges veganos i la sala de noves proteïnes alternatives (o carns plant-based). Durant el recorregut, la delegada del Govern ha destacat l'esforç realitzat per l'empresa per desenvolupar productes saludables i el seu compromís amb la sostenibilitat. En aquest sentit, cal tenir en compte que Teresa Carles Healty Foods és el primer grup de restauració i alimentació saludable a Espanya en aconseguir la certificació internacional B Corp. Es tracta del segell en sostenibilitat més exigent del món i, encara més, d'un moviment global amb més de 3.000 companyies adherides que comparteixen un objectiu comú: un desenvolupament econòmic més sostenible i inclusiu.

L'empresa va començar la seva activitat al 1979 innovant al món de l'alimentació saludable, saborosa i sostenible. Avui, la companyia compta amb 250 professionals, 8 restaurants i un centre de producció de més de 6.500 m², a més d'un equip propi de R+D+i que treballa cada dia per complir una missió: construir un món més saludable, feliç i sostenible a través de l'alimentació.