Visita institucional de Teresa Cunillera a Manresa

Visita institucional de Teresa Cunillera a Manresa

04/10/2021

  • La delegada del govern a Catalunya s’ha reunit amb l’alcalde i altres membres del govern per traslladar el compromís de la Secretaria d’Estat de Turisme amb els projectes que impulsa el consistori

Dilluns, 4 d’octubre de 2021.- La delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, ha realitzat una visita institucional a Manresa aquest matí. L’objectiu ha estat conèixer de primera mà els principals projectes que impulsa el consistori. Durant aquesta trobada, Cunillera ha expressat el compromís de la Secretaria d’Estat de Turisme en aquestes iniciatives.

Després de signar al llibre d’honor, la delegada s’ha reunit amb l’alcalde de la ciutat, Marc Aloy, i altres membres del govern per tractar, principalment, el projecte “Manresa 2022”. Posteriorment, han fet un recorregut per la Basílica de Santa Maria de la Seu, la Cova de Sant Ignasi i les obres del Museu barroc.

Cunillera s’ha mostrat convençuda que “el projecte “Manresa 2022” i el seu Camí Ignasià suposaran una important projecció per a la capital del Bages i és per això, com no podria ser d’una altra manera, que compten amb el compromís del Govern de l’Estat per fer-ho possible”.