L'equip Roca de la Guàrdia Civil imputa a tres homes pel robatori de bens a la zona de Llevant de Mallorca i deté a un altre pel robatori en un habitatge a Campos

30/04/2014

Sostreien els animals de petites explotacions ramaderes / Recuperat els diners sostrets en el segon cas


La Guàrdia Civil ha imputat a tres homes com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en la coses. Els imputats es dedicaven al robatori de bens en petites explotacions ramaderes de la localitat de Son Cervera, Sant Llorenc donis Cardessar i Porto Crist-Manacor.

Després de la recerca i anàlisi de les diverses denúncies interposades per la substracció de bestiar oví, l'equip Roca (Robatoris en el Camp), de la Guàrdia Civil va observar que aquest tipus de fets es venien produint a les zones esmentades anteriorment, així com en un tram horari nocturn.

El modus operandi dels autors consistia a accedir a l'interior de la finca voltar als animals entre diverses persones o mitjançant tanques metàl·liques, per posteriorment atrapar-les i introduir-les en el vehiculo.


'OPERACIÓ MONEY'

L'equip Roca de la Guàrdia Civil juntament amb agents del Lloc de la Guàrdia Civil de Felanitx, dins de 'Operació MONEY' han detingut a una persona, veí de localitat de Campos com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força en les coses mitjançant escalo a casa habitada.

Els fets es van produir en la matinada del dia 20 d'abril, quan el detingut, aprofitant l'absència de l'habitant d'un habitatge situat en la citada localitat va accedir a l'interior després de forçar una finestra. Una vegada a l'interior va sostreure la quantitat de 1634 euros, que després de la pertinent recerca, van ser recuperats pels agents.