La delegada del Govern acompanya a SM la Reina Sofia en el lliurament del II Premi Marcial Sánchez Barcaiztegui

Donya Sofia, *Bauzá i *Palmer en un dels vaixells exposats en el Saló

02/05/2014

El *president del *Govern, José Ramón *Bauzá, ha lliurat el guardó concedit aquest any al Trofeu S.A.R. Princesa Sofia de Vela


La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha acompanyat aquesta tarda a La Seva Majestat la Reina Sofia a l'acte de lliurament de l'II Premi Marcial Sánchez Barcaiztegui, celebrat en el recinte del Saló Nàutic de Palma.

L'II Premi Marcial Sánchez Barcaiztegui reconeix aquest any al Trofeu S.A.R. Princesa Sofia de Vela per la seva contribució durant 45 anys a la promoció de l'esport de la vela i la nàutica en Illes Balears. El president del Govern balear, José Ramón Bauzá Díaz, ha estat l'encarregat de lliurar el guardó a Donya Sofia en presència de les primeres autoriadades de les Illes i enmig d'una gran expectació.

El president Bauzá ha afirmat que aquest premi és un merescut reconeixement al treball i la dedicació de gairebé mig segle a tots els que desinteressadament han fet possible la continuïtat de la regata i la vela. A més, ha agraït la participació dels membres de la Família Real espanyola i el seu suport inqüestionable a la regata

A l'acte han assistit a més de Palmer i Bauzá el conseller d’Economia i Competitivitat, Joaquín García; la presidenta del Parlament dels Illes Balears, Margalida Durán; la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom; el comandant general de Balears, Casimiro Sanjuán, i el director del Trofeu S. a. R. Princesa Sofia, Ferran Minuesa. Al final del lliurament les autoritats han acompanyat a SM la Reina pels diferents stands i pantalanes de la fira nàutica.