La Guàrdia Civil deté a quatre homes per nombrosos robatoris en les localitats de Calvià i Santa Maria

Part del material recuperat després de les detencions

04/05/2014

Se'ls imputa a més un delicte de tràfic de drogues i un altre d'associació il·lícita / Esclarits cinquanta fets delictius


La Guàrdia Civil ha detingut a quatre homes com a presumptes autors dels delictes de robatori amb força en establiments comercials i interior de vehicles, tràfic de drogues i associació il·lícita. Després de rebre diverses denúncies de delictes contra el patrimoni comesos en diferents localitats de Calvià i a Santa Maria del Camí, totes elles amb el mateix modus operandi, la Guàrdia Civil va iniciar una recerca que va donar com resultat la identificació i detenció dels autors dels il·lícits.

Als detinguts als seus domicilis els van ser intervinguts nombrosos efectes procedents dels robatoris, entre els quals es trobaven joies, rellotges, telèfons mòbils d'última generació, televisors LED, així com gran quantitat d'eines per a la construcció, tot això amb un valor aproximat 60.000 euros. Així mateix els va ser confiscat un quilogram de cogollos secs de marihuana, diverses balances de precisió, útils per a la confecció de dosi, i 5.000 euros en efectiu.

En aquesta operació duta a terme per agents de la Guàrdia de Palmanova i Pont d’ Inca, s'han aconseguit esclarir cinquanta fets delictius de robatoris amb força comesos en establiments i vehicles, així com furts produïts a turistes i residents a la zona de Magaluf.

Durant dies enrere s'han lliurat de gran part dels efectes recuperats als seus propietaris. La resta es troba en dependències de la Guàrdia Civil de Palmanova. Pel que si alguna persona ha sofert robatori en interior de vehicle o domicili des del passat mes de gener del present any, pot personar-se en les dependències de la Guàrdia Civil de Son Bugadellas (polígon de Santa Ponça), als matins, a fi de reconèixer algun objecte de la seva propietat.