La Guàrdia Civil esclareix l'assassinat d'un veí de Pollença ocorregut el passat mes de gener

11/05/2014

S'ha detingut als presumptes autors i encobridors de l'assassinat


La Guàrdia Civil de Pollença va procedir a la detenció de cinc persones, dues d'elles com a presumptes autors d'un delicte d'assassinat amb les agreujants d'acarnissament i traïdoria i robatori amb violència i altres tres com a presumptes autors d'un delicte d'encobriment.

La nit del passat dilluns 13 de gener es va cometre un crim en un domicili de la localitat de Pollença (Mallorca). La víctima va ser copejada amb un destral de forma brutal i trobada morta als dos dies, per la qual cosa agents de la Guàrdia Civil van iniciar una recerca que ha culminat aquest cap de setmana amb la detenció dels autors. Durant aquests mesos s'ha treballat intensament en la qual es va denominar 'Operació Sant Antoni' de forma molt discreta, la qual cosa ha permès esclarir els fets ocorreguts.

Durant dijous passat i divendres es van produir les detencions, totes elles en la localitat de Pollença i es van practicar 7 registres domiciliaris. Posteriorment tres dels detinguts als quals se'ls imputa un delicte d'encobriment, van quedar en llibertat amb càrrecs, havent passat el dia d'avui a disposició judicial els presumptes autors, decretant el jutge el seu ingrés a la presó.

El motiu de l'assassinat va ser el robatori en el qual van sostreure una elevada quantitat de diners que no ha estat recuperada. En un dels registre es va intervenir l'arma utilitzada en el crim i peces de vestir amb restes orgàniques de la víctima.