La Guàrdia Civil deté a dos joves per tràfic de drogues a Eivissa

Part de la droga confiscada a Sant Antoni

04/06/2014

Amb motiu de l'operatiu de seguretat ciutadana muntat per l'obertura de diverses discoteques


La Guàrdia Civil d'Eivissa, amb motiu de l'operatiu de seguretat ciutadana muntat per l'obertura de diverses discoteques, va detenir a dos homes com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

El primer d'ells va ser detingut el passat dia 24 de maig en una coneguda discoteca de Platja donin Bossa, (Sant Josep de Sa talaia). En ell es va detenir a un jove que portava a l'interior d'una bossa de la seva propietat vàries substancies estupefaents, entre elles tres pastilles d'èxtasis, quatre bolsitas contenint cocaïna, una bolsita amb MDMA i 3 gominolas impregnades de MDMA, a més de 385 €.

Les altra detenció es va produir el passat dia 26 de maig en la localitat de Sant Antoni, en la qual agents de la Guàrdia Civil van observar a un vehicle Quad amb dos individus, que circulava en sentit contrari. En advertir-se el conductor de la presència de la patrulla van emprendre la fugida a vaig piular. Després de la persecució un d'ells, va llançar una borsa que contenia en el seu interior substancies estupefaents, sent aquestes 942 pastilles d'èxtasis i una bolsita amb diversos grams de marihuana, a més d'i 170 euros €.

El jove al moment de la detenció es trobava mastegant una substància blanquecina de naturalesa desconeguda, per la qual cosa va haver de ser evacuat posteriorment en ambulància a l'Hospital de Ca Mises, per ingesta de drogues, on se li va realitzar un rentat gàstric.


Detinguda a Son Sant Joan amb 21 dátiles de cocaïna

D'altra banda, la Guàrdia Civil va procedir a la detenció d'una passatgera a l'arribada d'un vol a l'Aeroport de Palma, com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública.

La passatgera que les seves de 26 anys va ser detinguda la passada setmana a la seva arribada a Son Sant Joan. Personal de la Duana de l'aeroport va col·laborar amb els agents, localitzant ocults a l'interior d'organisme 21 dátiles de cocaïna, els quals van llançar un pes de 245 grs.