La delegada del Govern assisteix al concert de les Forces Armades al Castell de Sant Carles

Sanjuán, Bauzá i Palmer a la seva arribada al Castell de Sant Carles

05/06/2014

La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha assistit aquesta tarda al concert del Dia de les Forces Armades 2014 a càrrec de la Unitat de Música de la Caserna General de la Comandància General de Balears, que ha tingut lloc al pati d'armes del Castell de Sant Carles de Palma.

Palmer ha acompanyat a el comandant general de Balears, Casimiro Sanjuán, qui ha presidit l'acte en presència de el president del Govern, José Ramón Bauzá. Abans del concert s'han lliurat els Premis Exèrcit en la categoria d'Ensenyament Escolar en l'àmbit regional als col·legis Corpus Christi i Sant Josep Obrer de Palma i els esments honorífics als col·legis Sant Antoni Abat i La Immaculada de Palma.

El concert s'emmarca dins dels actes organiados per el Ministeri de Defensa amb motiu del Dia de les Forces Armades. A part d'aquest, demà dissabte hi haurà a Palma una exposició estàtica de material en el Parc de la Mar i el diumenge una jornada de portes obertes en l'Estació Naval de Porto Pi, entre altres coses.

Més informació en www.diadelasfuerzasarmadas.es