La Guàrdia Civil i la Policia Local de Calvià intensifiquen els controls per a la prevenció de la delinqüència

Control recent de tots dos cossos en *Palmanova

05/06/2014

Tant l'Ajuntament com la *Benemérita mantenen el seu compromís permanent d'actuar en els àmbits assenyalats de manera coordinada en el marc d'un equip de treball / En el dispositiu van participar 34 agents de tots dos cossos


La Guàrdia Civil i la Policia Local de Calvià realitzen serveis conjunts per a la prevenció de la delinqüència en tots els àmbits, encaminats a garantir la protecció de la població resident i de turistes espanyols i estrangers.

Aquestes actuacions tenen per objecte, igualment, garantir els drets del sector del comerç i dels consumidors, realitzant inspeccions en l'àmbit de la venda ambulant i els referits a la propietat industrial. Es realitzen controls encaminats a la lluita contra la venda i consum d'estupefaents tant en locals com en la via pública, a més d'intensificar les actuacions contra els robatoris amb violència.

En l'última actuació un total de 34 agents de la Policia local i de la Guàrdia Civil vénen establint dispositius de control i actuació. Fruit d'aquestes actuacions s'han aixecat actes per tinença de substàncies estupefaents en la via pública, havent-se confiscat petites quantitats de droga. S'han aprehendido capdavanters làser que no estan permesos per a ús particular, així com gènere falsificat.

Recentment s'ha detingut a una ciutadana nigeriana de 28 anys, com a presumpta autora d'un delicte de robatori amb violència comès dies abans contra un turista. Després de la seva posada a disposició judicial l'autoritat judicial va dictaminar la prohibició d'apropar-se a la localitat de Magaluf, així com de mantenir-se en ella. No es descarten noves detencions en relació a aquest fet.

Tant l'Ajuntament de Calvià com la Guàrdia Civil mantenen el seu compromís permanent i determinat d'actuar en els àmbits assenyalats i així ho vénen fent de manera coordinada en el marc d'un equip de treball a aquest efecte.

Aquest tipus de dispositius es van a dur a terme durant tota la temporada estival, per tots dos cossos policials, amb la finalitat d'intensificar la vigilància i prevenir la comissió de qualsevol fet delictiu.