Detingudes quatre persones a Calvià per tràfic de drogues i tinença il·lícita d'armes

La droga i les armes requisades en l'immoble

13/06/2014

Operació conjunta de la Policia Local de Calvià i la Guàrdia Civil de *Palmanova


La Guàrdia Civil en col·laboració amb Policia Local de Calvià ha detingut a quatre persones (dos homes i dues dones) per suposats delictes contra la salut pública (cultiu, elaboració i tràfic de drogues) i tinença il·lícita d'armes.

Després de rebre un avís que una persona es trobava inconscient a l'interior d'un domicili de la localitat de Bendinat, dotacions de Policia Local es van traslladar al lloc i, en accedir a l'interior, els agents es percataron d'una forta olor a marihuana.

Els agents van comprovar que una de les habitacions de l'habitatge, es trobava perfectament condicionada per al cultiu de cànnabis, observant-se una gran quantitat de plantes de marihuana. En aquest moment van procedir a la detenció dels habitants de l'habitatge, un dels quals fins i tot intento escapar per la terrassa sent interceptat en l'exterior de la mateixa.

Posteriorment, després d'obtenir la corresponent autorització, agents de la Guàrdia Civil de Palmanova i Policia Local del municipi van registrar el domicili i van trobar una plantació amb més de cinquanta (50) plantes de marihuana en estat de floració, aproximadament un quilogram de cogollos ja secs de la mateixa substància, cocaïna i MDMA, així com diverses balances de precisió i útils per a la confecció i cort de les substancies estupefaents.

Així mateix es va trobar la quantitat de 1200 euros fraccionats en bitllets de divers valor. I en el dormitori d'un dels detinguts 7 carabinas del calibre 22 així com munició del mateix calibre, mancant de qualsevol tipus autorització i guia de pertinença.