La Policia Nacional deté a 3 lladres de trasters i recupera 21 bicicletes robades a Palma

13/06/2014

Els autors *violentaban trasters i garatges al migdia, especialment de les zones de Pere *Garau, *Ses *Estacions i *Crta de Valldemossa / Solament des d'abril ja havien forçat gairebé 45 trasters


Agents de la Policia Nacional han desactivat a un dels grups més actius de delinqüents que es dedicaven al robatori de trasters a la ciutat de Palma. Eren almenys 3 i estaven perfectament organitzats: localitzaven els trasters més accessibles, preparaven l'entrada a l'hora del migdia i mentre un vigilava, l'altre mitjançant palanquetas desencaixava el marc o el pany i es feien amb tot el que hagués de valor, especialment bicicletes. L'altre dels tres detinguts s'encarregava de guardar-les en una cotxera també de la zona de Son Gotleu.

Entre tots ells, 'col·locaven' el material robat al mateix barri, sobretot a altres delinqüents que després els revenien

Per arribar al final del cas, els investigadors van haver d'emprar-se a fons fins que van aconseguir trobar a diversos testimonis que van poder reconèixer a algun dels delinqüents i certes bicicletes sostretes. Un d'aquests testimonis va ser un Policia Local anés de servei que va corroborar així els indicis que la Comissaria de Districte Centro disposava de la banda.

S'han pogut recuperar un total de 22 bicicletes de tot tipus: infantils, de trial, urbanes, de MTB i de carretera. Totes estaran uns dies en la Prefectura Superior de Policia al carrer Simó Ballester, 8, mentre s'intenta localitzar als seus propietaris.