Teresa Palmer es reuneix a Madrid amb el director general de la Guàrdia Civil, Arsenio Fernández de Mesa

16/06/2014

La delegada del Govern en *Illes *Balears s'ha interessat pel final d'obra de la Comandància i pels reforços estivals


La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer Tous, s'ha reunit aquest matí a Madrid amb el director general de la Guàrdia Civil, Arsenio Fernández de Mesa, una trobada emmarcada dins de les reunions periòdiques que manté amb representants del Ministeri de l'Interior.

Palmer ha aprofitat la reunió per interessar-se per les obres que es duen a terme en la Comandància de la Guàrdia Civil en Illes Balears, situada al carrer Manuel Azaña de Palma, el projecte principal del qual ja està conclòs. La reobertura de la seu central de la Benemérita està pendent de la finalització de les obres de condicionament de la resta de la planta soterrani, que no estaven contemplades en el projecte inicial, necessàries per donar-li un adequat i complet ús a les instal·lacions.

A més, Palmer i Fernández de Mesa han abordat la concreció del reforç de la Guàrdia Civil de cara a la temporada estival. El director general de l'Institut Armat ha tornat a mostrar la “especial sensibilitat” que té el Ministeri de l'Interior davant una destinació turística “tan important” com Illes Balears, en paraules de la delegada.

Abans de la citada reunió amb l'alt comandament d'Interior, la delegada del Govern Teresa Palmer ha assistit aquest matí al desdejuni informatiu de la seva homòloga Cristina Cifuentes en el Fòrum Europa de Nueva Economia.