Detingudes dues dones per robatoris amb violència en zones d'oci de Magaluf

20/06/2014

La Policia Local de Calvià i la Guàrdia Civil han detingut a dues dones de nacionalitat nigeriana com a presumptes autores de robatoris amb violència en la localitat de Magaluf.

El passat dia 14 de juny les ara detingudes van cometre un robatori a un turista escocès amb el qual van utilitzar al violència per sostreure-li els objectes personals que portava. En aquest moment van ser sorpreses per la Policia Local qui va detenir a una d'elles.

Després de realitzar les primeres diligències es va fer càrrec de la detinguda agents de la Guàrdia Civil de Calvià, els qui van iniciar una recerca per identificar i detenir a la segona implicada. Després de passar a disposició judicial la primera detinguda el passat dia 15 de juny es va decretar el seu ingrés a la presó.

Com a resultat de les recerques es va identificar i es va localitzar en dies posteriors la segona autora qui ha estat detinguda avui a Palma per una patrulla de la Guàrdia Civil.

Les dues detingudes tenen amplis antecedents pels mateixos fets i no dubten a utilitzar la violència a l'hora de cometre els robatoris, copejant i causant lesions a les seves víctimes.