La Guàrdia Civil i la Policia Local de Sant Antoni de Portmany detenen a 5 persones i confeccionen 16 denúncies

26/06/2014

En nou operatiu policial agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Sant Antoni de Portmany van procedir a la detenció de 5 persones com a presumptes autores d'un delicte de furt, així com la confecció de 14 denúncies per diverses infraccions a les ordenances municipals i 2 denúncies per infracció a la llei 1/92 de protecció a la seguretat ciutadana per tinença de petites quantitats de substàncies estupefaents.

L'operatiu es va desenvolupar amb 8 agents de tots dos cossos, que es van distribuir per la zona d'oci del municipi coneguda com West End.

Mentre parteix d'agents s'encarregaven de supervisar el compliment de les ordenances municipals, aixecant actes-denuncies per infracció a l'ordenança municipal de convivència, la qual regula l'activitat de relacions publiques, el segon grup procedia a la detenció de dues persones d'origen magrebí per ser autors d'un presumpte delicte de furt en haver furtat un telèfon mòbil d'alta gamma a uns turistes al descuit.

El dispositiu va continuar per la zona d'oci denunciat a diverses persones per realitzar l'activitat de venda ambulant, així com per realitzar l'activitat de relacions publiques sense llicència, moment en el qual els agents van observar com en un portal proper es trobaven tres persones, dues d'elles d'origen pakistanès i una d'origen magrebí, els quals portaven entre les seves mans un total de 7 telèfons mòbils d'alta gamma.

Els agents van procedir a la detenció d'aquestes tres persones, sent traslladades a dependències de la Guàrdia Civil per a la instrucció de les pertinents diligències judicials. Després de diverses gestions, els agents van aconseguir localitzar a la majoria de les víctimes dels furts, fent-los lliurament de les seves terminals telefònics.