Demarcació de Costes en Illes Balears concedeix quatre autoritzacions per a desembarcar a Formentera

04/07/2014

Les autoritzacions s'han donat per un sol any i estan limitades a una sola embarcació, amb una altra de reserva per al cas d'avaries


La Demarcació de Costes en Illes Balears, dependent de la Direcció general de Sostenibilitat de la Costa i del Mar, del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient, ha concedit quatre autoritzacions per a desembarcar a Formentera.

De les quatre autoritzacions concedides, dues d'elles tindran sortides des de Formentera i en les mateixes condicions que tots els anys anteriors. Les altres dues són noves autoritzacions que s'han donat per un sol any i estan limitades a una sola embarcació, amb una altra de reserva en cas d'avaries i per a tres viatges al dia i un màxim 35 persones per viatge.

Per aquest any s'havien sol·licitat un total de 15 autoritzacions, de les quals, com s'ha dit, la Demarcació de Costas ha autoritzat 4 per considerar que amb això es garanteix la protecció del medi ambient i el seu gaudi d'una manera ordenada i respectuosa amb les necessitats turístiques de la zona.