La Guàrdia Civil deté a un home per la comissió de robatoris en establiments hotelers de Calvià

10/07/2014

La Guàrdia Civil va procedir a la detenció d'un home de 36 anys, com a presumpte autor de delictes continuats de robatori en hotels de Calvià.

Després de tenir coneixement sobre diverses denúncies per robatoris en interior d'establiments hotelers de les localitats de Palmanova i Magaluf, agents de la Guàrdia Civil van iniciar una recerca per a l'esclariment dels il·lícits.

Com a resultat de les mateixes es va aconseguir esbrinar que el detingut, de nacionalitat britànica, passava desapercebut i accedia a l'interior dels establiments hotelers fent-se passar per un turista. Una vegada en la seva dins accedia a les habitacions saltant per les balconades i sostreia tots els objectes de valor que trobava.

Després de la detenció de la citada persona, dimarts passat 8 de juliol es va practicar un registre en un domicili de la localitat de Torrenova-Calvià, on es van localitzar nombrosos objectes procedents de robatoris comesos en diferents establiments hotelers. Entre els objectes trobats es troben tablets, mòbils d'última generació, joies i diners en efectiu (corones sueques i daneses i rubles per un valor d'uns 3.000 €).

Tot el confiscat té un valor aproximat de 5.000 € i procedeix de diferents fets delictius, alguns dels quals ja han estat retornats als seus legítims propietaris. Al detingut se li imputen fins al moment uns quinze fets delictius, si ben no es descarta la seva implicació en més fets similars que àdhuc estan sent investigats.

En les actuacions s'ha comptat amb la total col·laboració dels hotelers de la zona.