L'equip ROCA de la Guàrdia Civil esclareix 9 robatoris en zones rurals de Petra i Ariany

Els objectes recuperats per la Guàrdia Civil

15/07/2014

Detingut un home de 26 anys com a presumpte autor de diversos delictes de robatori amb força en les coses


La Guàrdia Civil en Illes Balears ha procedit a la detenció d'un home de 26 anys, com a presumpte autor de diversos delictes de robatori.

Després de tenir coneixement sobre la comissió de diversos robatoris en zones rurals de les localitats de Petra i Ariany, l'equip ROCA de la Guàrdia Civil va iniciar una recerca i com a resultat va procedir a la detenció la setmana passada del presumpte autor, havent-se esclarit fins al moment 9 delictes de robatori amb força en les coses, tots ells en cases de camp de les citades localitats.

Una vegada detingut l'autor, es va efectuar un registre al seu domicili en la localitat de Santa Margalida, en el qual es van confiscar nombrosos objectes procedents dels robatoris, part dels quals han estat retornats als seus propietaris. No es descarta la comissió de més il·lícits pendents d'esclarir.

Tot aquell ciutadà que hagi estat objecte de robatori i crea reconèixer algun objecte de la fotografia pot personar-se en les dependències de la Guàrdia Civil de Santa Margalida en horari de 8 del matí a 20 hores de la tarda durant aquesta setmana.