El secretari general de la Delegació del Govern assisteix a la celebració de la festivitat de la Mare de Déu del Carme en l'Estació Naval de Porto Pi

Antich, al costat de la resta d'autoritats, davant l'ofrena floral a la verge

16/07/2014

El secretari general de la Delegació del Govern en Illes Balears, Evelio Antich, ha assistit avui a el migdia a la celebració de la festivitat de la Mare de Déu del Carme, patrona del mar, dels pescadors i de l'Armada Espanyola, organitzada per el Sector Naval de Balears.

Després de la tradicional missa celebrada en la Capella de Porto Pi, les tropes i les autoritats militars i civils han presenciat la tradicional ofrena floral i han assistit al lliurament de condecoracions en l'Estació Naval de Porto Pi.

Antich ha presenciat l'acte al costat de la presidenta del Parlament balear, Marga Durán; la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom,  la consellera d’Administracions Públiques del Govern, Nuria Riera, i el regidor de Seguretat Ciutadana de Palma, Guillermo Navarro. La festivitat l'han presidit el comandant general de Balears, Casimiro Sanjuán, i el comandant del sector naval de les Illes, Roberto Ortiz.