La Delegació del Govern en Illes Balears guarda un minut de silenci per l'última víctima de violència de gènere

El personal de Delegació durant el minut de silenci

24/07/2014

Els treballadors de la Delegació del Govern en Illes Balears amb la delegada Teresa Palmer al capdavant han guardat aquest matí un minut de silenci en memòria de l'última víctima de violència de gènere, I.B.G., morta ahir a Felanitx presumptament a les mans de la seva exparella sentimental.

A més de la delegada, al minut de silenci en Delegació han acudit la presidenta del Parlament balear, Marga Durán; la diputada socialista Concha Obrador; la diputada de MES Fina Santiago; els regidors de l'Ajuntament de Palma Guillermo Navarro, Jesús Valls, Esperanza Crespí, Ana Ferriol i Antonia Fornari;, entre uns altres.

La Delegació del Govern mostra així el seu rebuig per l'última mort violenta ocorreguda a les Illes i la repulsa davant qualsevol tipus de violència cap a les dones. Així mateix, Teresa Palmer ha tornat a reiterar la crida a tota la societat per denunciar la violència de gènere (en els tres casos ocorreguts aquest any en Illes Balears no constaven denúncies prèvies contra el presumpte agressor) com una “eina fonamental per lluitar contra aquesta xacra social”.

Espanya disposa de nombrosos recursos contra la violència de gènere, des del 016, un número de telèfon gratuït i confidencial, a l'assistència jurídica gratuïta a totes les víctimes, amb independència de la seva situació econòmica.

La delegada del Govern en Illes Balears condemna la mort per violència de gènere ocorreguda aquest matí a Felanitx