Acord per al traspàs del Lazareto de Maó a la Comunitat Autònoma de Illes Balears

Palmer i els representants polítics de les Illes, durant la videoconferència

30/07/2014

La Comissió Mixta de Transferències Administració de l'Estat-Comunitat Autònoma de les Illes Balears ha acordat avui l'ampliació dels mitjans adscrits a serveis ja traspassats en matèria de sanitat, cultura i turisme.

El secretari d'Estat d'Administracions Públiques, Antonio Beteta, ha presidit la reunió de la Comissió Mixta, acompanyat dels representants de l'Administració de l'Estat, entre uns altres, la delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, la sotssecretària del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, María Jesús Frare, i el director general de Coordinació de Competències amb les Comunitats Autònomes i les Entitats Locals, Juan Ignacio Romero.

Per la Comunitat Autònoma de Illes Balears, la delegació ha estat encapçalada pel conseller d'Economia i Competitivitat, Joaquín García Martínez, acompanyat, entre uns altres, dels consellers d'Hisenda i Presuposts, José Vicente Marí, i la consellera d'Administracions Públiques, Nuria Riera.

Amb l'acord aconseguit avui, es traspassen a la Comunitat Autònoma les instal·lacions i els mitjans del Lazareto de Maó (Menorca), fins ara adscrits al Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. Així mateix, es traspassen 12 llocs de treball: 8 treballadors fixos (inclosa una vacant) i 4 fixos-discontinus.

El cost efectiu d'aquest traspàs ascendeix a 454.936,63 euros.