Dos agents de la Policia Nacional salven la vida a una monja que surava inconscient en el mar a la platja de Cala Major

01/08/2014

Els policies, que es trobaven fora de servei, no van durar a llançar-se a l'aigua per auxiliar a la dona de 78 anys que es trobava a uns 25 metres de la riba / Pertanyents a la Brigada Mòbil, es trobaven a Palma de Mallorca amb motiu de la 'Operación Verano 2014'


Dos agents de la Policia Nacional han salvat la vida d'una dona, membre d'una ordre religiosa, que surava inconscient en aigües de la Cala Major a Palma de Mallorca. Els policies, que es trobaven fora de servei, no van dubtar a llançar-se al mar per auxiliar a la dona de 78 anys.

Els fets van ocórrer el passat dia 26 de juliol sobre les 08:15 hores quan els dos policies, adscrits a la Brigada Mòbil, van acabar el seu torn de treball en el buc que uneix València amb Palma de Mallorca. Els agents passejaven per la platja de Cala Major quan es percataron que a uns 25 metres de la riba es trobava una persona de cap per avall i aparentment no reaccionava ni es movia. Ràpidament es van dirigir nadant fins al punt on es trobava la dona i van comprovar que es trobava inconscient, no respirava i tot el seu rostre presentava un to morat.

Sense la menor dilació, els agents van traslladar a la víctima cap a la riba on van iniciar les tècniques de reanimació cardio-pulmonar i van avisar als serveis d'emergència. La dona, després d'aquestes maniobres de reanimació va començar a respirar, recobrant el pols i expulsant aigua dels seus pulmons. Després de l'arribada de l'ambulància es va aconseguir estabilitzar a la religiosa que va ser traslladada a l'hospital.

La intervenció va ser duta a terme per agents pertanyents a la Brigada Mòbil de la Prefectura Superior de Policia de Madrid, la qual col·labora habitualment amb els dispositius de la 'Operación Verano 2014' a Mallorca.