La Guàrdia Civil deté en Portopetro a un home per agressió sexual i tràfic de drogues

09/08/2014

Després de la detenció per l'agressió se li va imputar un delicte de tràfic de drogues


La Guàrdia Civil va tenir coneixement el passat 4 d'agost d'una suposada agressió sexual en la persona d'una dona de 47 anys d'edat, que s'havia produït al seu domicili de Porto Petro (Santanyí). La víctima s'havia personat en les dependències oficials de la Policia Local d'aquest municipi, manifestant que havia estat víctima d'una agressió sexual per part del seu propietari i company de pis.

Aquest mateix dia, agents de la Guàrdia Civil van detenir al suposat autor de l'agressió G. A., de 41 anys d'edat.

Després de la declaració de la víctima i posterior detenció del suposat autor, es van iniciar tot un seguit de labors de recerca, ja que es tenien informacions recents que el detingut a més pogués estar dedicant-se a la venda de substàncies estupefaents.

Amb l'autorització judicial d'entrada i registre del domicili on residien víctima i agressor, es va trobar a l'interior del mateix diverses quantitats de droga, disposades i preparades per a la seva venda al 'sovintejo', com van ser diverses dosis de marihuana, 33 grams de cocaïna i 1000 € en efectiu.

Amb aquest últim servei s'ha aconseguit donar per finalitzades les activitats d'un dels punts de venda de substàncies estupefaents més actius de la zona de Cala D´Or.