La Guàrdia Civil deté a tres homes per furts i tràfic de drogues a Magaluf

12/08/2014

Desactivat un punt actiu de venda drogues a turistes


La Guàrdia Civil ha detingut a tres homes de nacionalitat britànica com a presumptes autors de diversos delictes de furt i trafico de drogues.

Després de recerca iniciada el juliol passat per agents de la Guàrdia Civil de Palmanova, en la qual es va detenir a un ciutadà de nacionalitat xinesa per delictes continuats d'encobriment, al que li van ser intervinguts nombrosos efectes de procedència il·lícita. Es van continuar les gestions encaminades a l'esbrinament de les persones que li venien els efectes sostrets, resultant que es tractava de persones d'origen subsaharià, així com diversos individus de nacionalitat britànica que es venien dedicant a la comissió de robatoris en interior d'habitació d'hotel a la zona de Magaluf.

Finalitzades les recerques, es va detenir a un britànic per un delicte de furt d'un rellotge valorat en 5.000 euros comès a l'interior d'un domicili de la localitat de Bendinat-Calvià, davant la sospita que aquest individu pogués ocultar mes efectes d'il·lícita procedència en el seu habitatge, es va dur a terme un registre de la mateixa en la localitat de Magaluf, on entre altres efectes es van intervenir deu terminals mòbils d'ultima generació, diverses tabletas digitals, efectes electrònics així com rellotges i joies.

En el transcurs del registre de l'habitatge es van trobar gran quantitat de substàncies estupefaents que es trobaven llistes per a la seva distribució, concretament uns seixanta embolcalls que contenien cocaïna, quinze embolcalls de metanfetamina i diverses dosis de ‘marihuana’. Així mateix els agents es van confiscar de 3.000 euros i 1000 lliures esterlines en efectiu. Al domicili es van detenir als altres dos individus.