El comandant general Casimiro Sanjuán s'acomiada de la delegada del Govern en Illes Balears

*Palmer i Sanjuán, en el despatx de la delegada

19/08/2014

El comandant general d'Illes Balears, Casimiro Sanjuán, ha visitat aquest matí la seu de la Delegació del Govern per acomiadar-se oficialment de la delegada Teresa Palmer, davant el seu imminent pas a la reserva en complir 7 anys entre les ocupacions de general de Brigada i general de Divisió.

Sanjuán abandona el seu lloc al capdavant de la Comandància General 14 mesos després de la seva arribada a Illes Balears després del seu nomenament oficial el 7 de juny de 2013. Teresa Palmer ha desitjat sort al general Casimiro Sanjuán en la nova etapa personal que ara comença. El general Sanjuán va substituir l'estiu passat en el càrrec de comandant general d'Illes Balears a Adolfo Orozco, després de la incorporació d'aquest com a segon cap de l'Eurocuerpo a Estrasburg.

En substitució del general Sanjuán, el Ministre de Defensa ha nomenat al general Fernando Aznar Lladre de Guevara nou comandant general d'Illes Balears, amb efectes de 24 d'agost de 2014.

El general Aznar era fins avui director de l'Acadèmia d'Infanteria a Toledo. Nascut a Saragossa en 1958, casat i amb tres filles, va ser promogut a tinent d'Infanteria en 1981 amb el número u de la seva promoció. Al llarg de la seva dilatada vida militar ha estat destinat en diferents unitats destacant entre unes altres les de Caçadors de Muntanya en les ocupacions de tinent, capità i tinent coronel, la Divisió de Planes i la Divisió d'Operacions de l'Estat Major de l'Exèrcit o la prefectura d'estudis de l'Acadèmia General Militar a Saragossa en l'ocupació de coronel, estant actualment destinat com a director de l'Acadèmia d'Infanteria i Inspector d'aquesta Arma a Toledo.