Teresa Palmer dóna la benvinguda al nou comandant general d'Illes Balears, Fernando Aznar Lladre de Guevara

*Palmer i el general Aznar

28/08/2014

La delegada del Govern Teresa Palmer ha rebut aquest matí en audiència al nou comandant general d'Illes Balears, Fernando Aznar Lladre de Guevara, que substitueix en el càrrec a Casimiro Sanjuán després del pas d'aquest a la reserva.

Palmer ha donat la benvinguda al comandant general Aznar, qui s'està presentant oficialment davant les principals autoritats de les Illes després del seu nomenament oficial per part del Ministeri de Defensa des del passat 24 d'agost.

El general Aznar era fins avui director de l'Acadèmia d'Infanteria a Toledo. Nascut a Saragossa en 1958, casat i amb tres filles, va ser promogut a tinent d'Infanteria en 1981 amb el número u de la seva promoció. Al llarg de la seva dilatada vida militar ha estat destinat en diferents unitats destacant entre unes altres les de Caçadors de Muntanya en les ocupacions de tinent, capità i tinent coronel, la Divisió de Planes i la Divisió d'Operacions de l'Estat Major de l'Exèrcit o la prefectura d'estudis de l'Acadèmia General Militar a Saragossa en l'ocupació de coronel, estant actualment destinat com a director de l'Acadèmia d'Infanteria i Inspector d'aquesta Arma a Toledo.